Saturday, December 18, 2010

ding ding ding ..toingg ...toinggg ♥ sudahh kembali !

toingg ...toinggg toinggg *melompat kegembiraaan !! .....nak taw kenapa ? sapa nak taw??? angkatt tangan !!
10...100..1000...wahhh ramai ramai ...suka ! :) ...hahahaha . maaf TERperasan sekejap . harap maklum . hahhaa

okay okay . aq taw sumer org eager nak taw . MY LOVE PROSPERITY BURGER sudah kembali . Aq suka beliaw sbb . dy ad twist potato . sedapp mehh ! awal gillaa dy kluar kan? chinese new year lama lagi . tapi last week dy dah kluar . tapa tapa , lagi awal lagi bgus . dapat aq merasanya puas puas ketika cuti ini ! , naik sekolah dahh takdapat .

story pasal naik sekolah , homework belum siap agy mehh , mlm nehh continue bwat , sila doakan aya agar saya tidakk sangkut dgn any movie ya mlm nehh , maklum lehh , lepas tensen nak tgok cita Hantu Mak Limah Balik Rumah takk dapat, member aq kata syok giller tgok, rugi takk tgok , aq mana bolehh tahan kalaw mmber cter pasal movie dkt wyangg , panas waa beb , hohohoh . ayh aq tak bg tgok cter nehh , katanya dah bnyak aq tgok wayang cuty nehh .hurmmm bior aq kira bnyak kali tak aq tgok wayangg cuti nehh ermmmm
first aq tgok The Rising Mummy ,second , Harry Potter , pastuh , aku tak bodoh , then , Narnia voyage dawn treader , last sekali ngangkung . banyakk tak ? alahh baru 5 belum 10 . hhaahah .nnty next year dahh takdapat tgok movie. so kli nehh aq nak balun sumer movie yg ad skrg . tpy next year aq nak tgok cter harry potter part 2 on july . Makkk...mcm mner nehh....napsu tgok wyangggg ...huhuhuhu

2 Comments:

Blogger soella said...

kak ella tag zati... for fun.. kalau x buat pon xpe.. =)

December 20, 2010 at 8:13 PM  
Blogger Nur Izzati said...

huhuu , tag ap kak ella ? mcm best jep bunyi , huhuhu

December 22, 2010 at 12:48 AM  

Post a Comment

drop ur comment here! i'll feedback :)

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home